Om oss

Knoks Bildeler AS ble etablert av Trygve Sveinsvoll i 1955 på Sandnes i Rogaland. Trygve begynte opphugging av biler på gården til svigerfaren. Siden den gang har bedriften vokst til å bli en av Norges største privatdrevne mottaker av pantevrak med 18 ansatte og ca 6500 pantevrak i året. Knoks Bildeler drives i dag av 2. generasjon, Geir Sveinsvoll.

Driften vår er todelt, salg av brukte deler fra nyere forsikringsbiler på den ene siden, og biloppsamling og miljøsanering på den andre siden.

 
SALG AV BRUKTE BILDELER

Vårt delelager består av ca 40 000 deler. Disse kommer hovedsaklig fra innkjøpte skadebiler fra forsikringsselskap. Avtalene vi har med forsikringsselskapene om kjøp av skadebilder gjør at vår delelager har et vidt spenn av bilmerker, typer og årsmodeller.

Knoks Bildeler AS er medlem av Norges Biloppsamleres Forening (NBF) og samarbeider med kollegaer i hele Norge gjennom felles delelagerdatabase. Denne databasen er også tilgjengelig på internett på http://www.nbfbildeler.no/.

En stor del av vår omsetning kommer fra forsendelser til hele landet, og vi har derfor lang erfaring med rask ekspedering og forsendelse av brukte deler.

Velkommen til en trygg brukt-handel hos oss.

BILOPPSAMLINGSVIRKSOMHET

Knoks Bildeler AS er offentlig godkjent biloppsamlingsplass, og er underlagt strenge miljømessige krav.

Vårt miljøstyringssystem er sertifisert etter NS-EN ISO 14001, hvilket innebærer nøye dokumentasjon av alle prosedyrer angående miljøsanering av biler og håndtering av farlig avfall og stadig forbedringsmål for bedriften.

LEDERE

GEIR SVEINSVOLL

DAGLIG LEDER

SALG
DEMONTERING

STIAN ØVERLAND

DEMONTØR

JAN ERIK KLUNGTVEIT

DEMONTØR

KJARTAN FØRLAND

DEMONTØR

JOHNNY SVILAND

DEMONTØR

MILJØ

AIN VAHTRA

MILJØSANERER

MICHAL GLOGOWSKI

MILJØSANERER

MICHAL SMOLAREK

MILJØSANERER

ARNT RAVNDAL

HJULLASTERSJÅFØR

JOHN SVILAND

PRESSEOPERATØR OG MILJØSANERER

LOGISTIKK

KÅRE GRUDE

SELGER/SJÅFØR

JOHAN VELTMAN

LAGERMEDARBEIDER

VITALIJUS PURKINAS

LAGERMEDARBEIDER

ARILD SVEINSVOLL

ADMINISTRASJON

EKSTRAHJELP

JOHN FØRLAND

RINGEHJELP - DEMONTERING

GUNNAR HUSEBØ

RINGEHJELP - MILJØ